Vraag een offerte aan

Badkamermeubel op maat: prijzen en informatie

Hoeveel kost een badkamermeubel op maat?

Hoeveel het kost om een badkamermeubel te laten maken dat perfect binnen jouw stijl, wensen en ruimte past, zal afhangen van factoren zoals de afmetingen en het materiaal.

Vraag een offerte aan

Waarom zou je kiezen voor een badkamermeubel op maat?

Badkamermeubel op maat

Je hebt de volledige vrijheid in het ontwerp van jouw badkamermeubel.

Badkamermeubel op maat

Je hebt een badkamermeubel die precies aansluit bij het interieur dat jij voor ogen hebt.

Badkamermeubel op maat

Je hebt een badkamermeubel dat net zo uniek is als jouw inrichting.

Badkamermeubelideeën ter inspiratie

Badkamermeubels zijn multifunctioneel. Ze dienen als handige opbergplaats voor al je badkamerbenodigdheden en ze zijn een belangrijke factor bij het bepalen van de stijl van je badkamer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van standaard badkamermeubels van een meubelgigant tot een uniek op maat gemaakt item. Dus, hoe bepaal je wat voor jou geschikt is? Als je weinig tijd en geld hebt, zit een op maat gemaakt badkamermeubel er niet in. Gelukkig zijn er ook geprefabriceerde opties te verkrijgen. Wil je graag een uniek item dat een leven lang meegaat? Denk dan eens na over een op maat gemaakt item!

Badkamermeubel op maat

De functie en grootte van je badkamer zijn een belangrijke factor bij het bepalen van je badkamermeubel. Zo heeft een gastentoilet bijna geen opbergruimte nodig, terwijl een badkamer voor het hele gezin veel opbergruimte nodig heeft.

Badkamermeubel op maat of prefab?

Ben je bezig met een complete badkamerrenovatie? Heb je weinig budget? Of zijn geld en tijd geen probleem? In het laatste geval zijn we officieel jaloers. Iets dat speciaal voor jou is gemaakt, precies zoals JIJ het wil, is natuurlijk ieders droom. Dit geldt niet alleen voor badkamermeubels, maar voor de meeste dingen in het leven.

Als je een lastige ruimte hebt of op zoek bent naar een kleiner of groter badkamermeubel dan gemiddeld, kan een ingebouwd meubel een goede oplossing zijn. Zoals verwacht, kan een op maat gemaakt item prijzig zijn en duurt het even om te bouwen. Het voordeel is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Van het type hout dat wordt gebruikt tot de stijl van de deuren en laden, het type en de kleur verf, tot het opslagsysteem en de deurhendels - bij een op maat gemaakt badkamermeubel is echt alles mogelijk.

Aan de andere kant van het spectrum staan ​​geprefabriceerde badkamermeubels. Deze zijn vooraf gemaakt met beperkte mogelijkheden voor maatwerk als het gaat om stijl, kleur en opslagopties. Het is niet verrassend dat standaard badkamermeubels van mindere kwaliteit kunnen zijn. Daarentegen zijn ze wel goedkoper. Als je weinig budget hebt, of vandaag een nieuw badkamermeubel wil, is dit de beste keuze. Er zijn prefab-badkamermeubels beschikbaar die je direct mee kunt nemen uit de winkel en dezelfde dag nog kunt monteren, tot duurdere versies met enkele opties. Denk hierbij aan een andere kleur of deurhendel. Deze prefab-badkamermeubels hebben een korte levertijd en worden meestal binnen een paar dagen thuis afgeleverd.

Badkamermeubel op maat

En ergens tussenin staan ​​semi-op maat gemaakte badkamermeubels. Dit is een hybride van de twee opties waarbij prefab IKEA-frames worden gepersonaliseerd met aangepaste deuren. De kasten van IKEA zijn zo populair dat verschillende bedrijven deze keuze aanbieden. Zijn deze badkamermeubels een vervanging voor volledig op maat gemaakte kasten? Nee, maar ze creëren een stijlvolle en persoonlijke optie, niet beschikbaar in prefab-badkamermeubels, en voor een goede prijs.

Badkamermeubel trends

Trend 1: bevestig je meubel aan de muur om de vloer vrij te maken

Zwevende badkamermeubels worden steeds populairder, en terecht. Ze bieden voldoende opbergruimte met een slank profiel, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere ruimtes. Omdat ze niet op de vloer staan, geven ze de indruk van meer vierkante meters, net zoals een spiegel een kamer groter kan laten lijken. Zwevende badkamermeubels zijn gestroomlijnd en passen daarom perfect bij een moderne badkamer.

Trend 2: gebruik een oud meubelstuk opnieuw

Het gebruiken van een oud meubelstuk in je badkamer is geen nieuw idee, maar het is een trend om ongewone meubelstukken te gebruiken met een bijzondere look. Dit is een leuke oplossing omdat het een uniek karakter en een stukje geschiedenis in je badkamer brengt en dit kan een standaard badkamermeubel niet evenaren.

Trend 3: gebruik een hoge kast

Een out-of-the-box badkamermeubel. Transformeer een hoge kast met deuren in een onwaarschijnlijk stijlvol badkamermeubel, compleet met unieke hendels en stijlvolle afwerking. Verstop de wastafel en spiegel achter de deuren. Sluit de deuren en je zou nooit raden dat er een wastafel achter zit!

Populaire kleuren voor badkamerkasten

Met betrekking tot het kleurgebruik in de badkamer, zijn geschilderde kasten een goede manier om de badkamer een boost te geven. Hier zijn drie tijdloze klassiekers:

  • Zwart
  • Grijs
  • Wit

In plaats van een tijdloze klassieker, kan je een badkamermeubel ook een bijzondere accentkleur geven om je badkamer op te fleuren. Denk bijvoorbeeld aan fris blauw of fel rood!

Opbergoplossingen voor badkamerkasten

Het belangrijkste doel van een badkamermeubel is om opbergruimte te bieden voor al je badkamerbenodigdheden. Een combinatie van lades met verschillende diepten is ideaal. Als je een badkamermeubel op maat laat maken, kun je speciale plekken creëren om al je make-up, nagellak, handdoeken, watjes, medicijnen enzovoorts te bewaren. Er zijn tal van kant-en-klare opties die goedkoper zijn dan een badkamermeubel op maat. Je kan ook zelf een badkamermeubel op maat maken met behulp van DIY-instructies. Denk goed na over de gewenste indeling en welke items je in het badkamermeubel op wil bergen. Zet dingen die je het meest gebruikt voorin en zet de minder gebruikte spullen achterin.

Badkamermeubel op maat

Manden en bakken doen wonderen voor de indeling van een kast. Niets is vervelender dan nagellak flesjes die door de la rollen.

Ben je overtuigd dat een badkamermeubel op maat de beste optie is voor jouw badkamer? Schakel dan SoSimply in om gemakkelijk een schrijnwerker bij jou in de buurt te vinden. Vul het contactformulier in en krijg een diagnose en een offerte om onaangename verrassingen te voorkomen. De professionals van SoSimply gebruiken gecertificeerd materiaal van hoge kwaliteit en garanderen schoon en zorgvuldig werk.

Onze laatste realisaties

Badkamermeubel op maat
In Nijlen

Aanleggen van houten terras

Badkamermeubel op maat
In Stekene

Aanbrengen van houten gevel

Badkamermeubel op maat
In Nijlen

Plaatsen van op maat gemaakte kast

Badkamermeubel op maat
In Gent

Aanleggen van terras

Alle beschikbare professionals voor je woning

Een kleine herstelling, een groot project of een dringende depannage? SoSimply brengt je in contact met echte vakmensen om je probleem op te lossen.

Garanties van SoSimply

icon1

300 kwalitatieve professionals

icon4

Vakmannen in je buurt

icon2

Snel antwoord op al je vragen

icon5

De garantie van herstellingen volgens de regels van de kunst, met de beste materiale

icon3

Snelle planning van de werkzaamheden aan een correcte prijs

Contacteer ons