Vraag een offerte aan

Dressing op maat: prijzen en informatie

Hoeveel kost een dressing op maat?

Hoeveel je nieuwe dressing zal kosten, wordt bepaald door de grootte en de indeling van de dressing, maar ook door de houtsoort en andere materialen die je kiest.

Vraag een offerte aan

Redenen om te kiezen voor een dressing op maat

Dressing op maat

Een goed ontworpen dressing op maat is vooral duurzaam.

Dressing op maat

Een dressing op maat past precies bij jouw interieur en ruimte, geen standaard afmetingen.

Dressing op maat

Het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte.

Een dressing op maat maken

Veel woningen hebben onvoldoende opslagruimte. Je kan op verschillende plaatsen kasten neerzetten, maar dit komt de esthetiek van je interieur niet altijd ten goede. Als onvoldoende opbergruimte een probleem is, kan SoSimply helpen! Een dressing op maat kan namelijk een oplossing zijn voor je probleem. Onze ervaren professionals hebben een veelvoud aan kastopbergsystemen ontwikkeld. Deze systemen voldoen niet alleen aan de opbergbehoeften van het moderne huishouden, maar kunnen zelfs dienen als prachtige vitrines. Door het gebruik van deuren, glazen inzetstukken en lades, kunnen onze professionals een prachtige op maat gemaakte dressing creëren die elke huiseigenaar met trots in huis zou willen hebben.

Dressing op maat

Hoe moeilijk is het om een dressing zelf te maten?

Een dressing op maat maken kan een leuke klus zijn voor een doorgewinterde doe-het-zelver. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Afhankelijk van je wensen en de complexiteit van de dressing kan je het soms beter aan een professional overlaten.

Ongeacht of je zelf een dressing op maat maakt, een professional inschakelt, of toch een prefab meubelstuk aanschaft, de eerste stap is voor iedereen hetzelfde. Beslis waar de dressing moet komen en meet de ruimte.

Meten is weten

Je kamer opmeten is een belangrijke stap voor het kopen of (laten) maken van een dressing. Met een goede voorbereiding weet je zeker dat de dressing in je ruimte past. Opmeten is eenvoudig, zorg dat je ruim binnen de afmetingen van je ruimte blijft, zodat je speling hebt. Het is erg vervelend als je prachtige nieuwe dressing af is, maar net niet tussen je muren past.

Zorg ervoor dat alle onderdelen van de kast in de kamer passen. Het zou zonde zijn als je een prachtig stuk hout hebt aangeschaft dat niet door de deurpost blijkt te passen. Een ervaren timmerman kan hiermee helpen. Waar wordt de dressing gemaakt? Is het mogelijk om reeds gemonteerde onderdelen later naar de juiste kamer te verplaatsen? Passen alle onderdelen door het trappengat? Dit zijn bekende vragen voor een timmerman, maar mogelijk nieuwe vragen voor jou. Als je twijfelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met SoSimply om een professional in te schakelen.

De schoonheid van een dressing op maat

Zelfs als je weinig ruimte hebt, kun je aantrekkelijke, efficiënte opberging creëren met een op maat gemaakte dressing. Een op maat gemaakte dressing biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele inloopkast. Je kan namelijk iets kiezen dat precies bij jouw wensen en de ruimte past. Denk hierbij aan planken, hangruimte, laden, rekken, of zelfs een sieraden-opbergsysteem met slot. Omdat dressings vaak hoogwaardige, grote meubels zijn die in het zicht staan, kan een op maat gemaakte dressing een mooie aanvulling zijn op de rest van je interieur. Dit voordeel kan een verborgen inloopkast niet evenaren.

Dressing op maat

Er zijn vier belangrijke factoren die je in gedachten moet houden bij het ontwerpen en laten maken van een op maat gemaakte dressing. Controleer of je meubelstuk voldoet aan jouw wensen voordat je het meubelstuk laat maken.

  • Esthetiek. Dressings fungeren als mooie en praktische meubelstukken, versterken de esthetiek van je kamer en brengen de stijl van je interieur samen. Je kan kiezen voor een neutrale dressing die opgaat in de rest van je interieur. Je kan ook een statement-item ontwerpen dat het centrale punt van je kamer wordt.
  • Ruimte. Een op maat gemaakte dressing moet perfect in je ruimte passen en alle compartimenten en organisatorische kenmerken bieden die je wenst. Een net-niet passende dressing is de moeite niet waard. In dat geval kan je beter een prefab meubelstuk uitkiezen.
  • Stijl. Je kan het ontwerp zelf kiezen, zorg daarom dat je zeker bent dat je dressing een perfecte aanvulling is op de rest van je interieur. Bespreek je wensen en ontwerp met een timmerman. Een ervaren timmerman kan je handige tips geven en eventueel je wensen verder uitwerken tot het perfecte ontwerp.
  • Maximale opslag. Er zijn vrijwel eindeloze mogelijkheden om een ​​kledingkast te creëren die aan je exacte specificaties voldoet. Voeg planken, kasten, hangrekken of andere functies toe om alles kwijt te kunnen, van kleding tot accessoires. Bedenk van tevoren welke items je allemaal in de dressing wil opbergen. Creëer efficiënte kastruimte en zorg dat je voor alles een goede plek hebt. Hou ook ruimte over voor toekomstige aankopen.

Waarom kiezen voor SoSimply

Als je klaar bent om een ​​op maat gemaakte dressing aan je huis toe te voegen, kan SoSimply je verder helpen. Creëer opslag in een extra kamer, maak beter gebruik van een lege wand of laat een kledingkast ontwerpen die het nieuwe statement-item van je kamer wordt. Vrijwel alles is mogelijk bij onze professionals.

Dressing op maat

Een op maat gemaakte dressing heeft veel voordelen. Het is een investering die jaren meegaat. Wil je het niet zelf doen maar graag een timmerman inschakelen voor het op maat laten maken van je dressing? Schakel dan SoSimply in om gemakkelijk een timmerman bij jou in de buurt te vinden. Vul het contactformulier in en krijg een diagnose en een offerte om onaangename verrassingen te voorkomen. De professionals van SoSimply gebruiken gecertificeerd materiaal van hoge kwaliteit en garanderen schoon en zorgvuldig werk.

Onze laatste realisaties

Dressing op maat
In Ichtegem

Aanleggen van houten terras

Dressing op maat
In Duffel

Aanbrengen van houten gevel

Dressing op maat
In Vielsalm

Plaatsen van op maat gemaakte kast

Dressing op maat
In Laarne

Aanleggen van terras

Alle beschikbare professionals voor je woning

Een kleine herstelling, een groot project of een dringende depannage? SoSimply brengt je in contact met echte vakmensen om je probleem op te lossen.

Garanties van SoSimply

icon1

300 kwalitatieve professionals

icon4

Vakmannen in je buurt

icon2

Snel antwoord op al je vragen

icon5

De garantie van herstellingen volgens de regels van de kunst, met de beste materiale

icon3

Snelle planning van de werkzaamheden aan een correcte prijs

Contacteer ons