Audit woning

Audit inspectie

Elk type inspectie, audit en certificering van je woning

Is een woninginspectie of controle van een bepaald onderdeel noodzakelijk? We bieden certificiering en verplichte controles verbonden aan de verkoop van je woning aan. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor verschillende preventieve audits.

1. EPC-certificaat 

Onze energiespecialisten doen audits om het energieverbruik van je woning te bepalen in Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Daarbij leveren ze steeds het nodige EPC-certificaat, dat noodzakelijk is voor de verkoop van je eigendom. Op aanvraag stellen we een vaste prijsofferte op, op basis van de grootte van je woning. 

 

2. Dakinspectie 

Onze dakwerkers voeren een grondige inspectie uit van je plat of hellend dak. Daarbij ontvang je een uitgebreid rapport over de staat van je dak, inclusief enkele foto's. 

 

3. Lekdetectie 

Vermoed je een lek in je woning? Doe dan beroep op onze specialisten. Dankzij verschillende types camera's kunnen onze loodgieters het lek opsporen zonder zaken te moeten demonteren. Zo vermijd je verdere problemen. 

4. Keuring van je elektrische installatie 

Minstens om de 25 jaar, bij een verkoop of bij een wijziging in je elektrische installatie ben je verplicht een keuring van je elektrische installatie door een erkende technieker te laten uitvoeren. 

 

5. Andere conformiteitscontroles

Uiteraard bieden onze experts ook nog andere conformiteitscontroles aan. Denk hierbij aan de keuring van een gasinstallatie, je riolering, je waterleidingen, je mazoutketel of je elektrische laadpaal. Onze keuringen gebeuren steeds aan de afgesproken, vaste prijs.

Vraag en gratis offerte

Vertel ons in dit formulier waarvoor je graag gebruik maakt van onze dienstverlening, zodat wij voor jou de geschikte vakman kunnen uitzoeken. Vervolgens maken we – indien nodig – zo snel mogelijk een afspraak.
Wij bezorgen je een prijsofferte. Bovendien garanderen we je correcte doorlooptijden en kwalitatieve werken.
Bent u een...
Leeftijd van het gebouw
Plumber extra fields
Gaat het om een
Heating extra fields
Gaat het om een
Electricity extra fields
Gaat het om een
Painting extra fields
Locks extra fields
Gaat het om een
Roof extra fields
Gaat het om een
Frames extra fields
Gaat het om een
Glass extra fields
Gaat het om een
Woodwork extra fields
Gaat het om een
DIY extra fields
Gaat het om een
Gardening extra fields
Solar energy extra fields
Gaat het om een
Solar protection extra fields
Gaat het om een
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png.